Friday, April 25, 2014

Stilte voor de storm

Het is lang geleden dat er een nieuw recept is verschenen op HarrindeKeuken. Regelmatige bezoekers van de site zullen inmiddels genoeg hebben van het niet erg spannende ontbijtrecept boven aan mijn blogje. Het is tijd om uit te leggen waarom ik HarryindeKeuken(tijdelijk)verwaarloosd heb. 

Een jaar geleden ben ik voorzichtig begonnen met dromen over een eigen stekje waar mijn liefde voor eten en gastvrijheid samen komen. Samen met mijn partner in de keuken Liselotte Ouwerling, heb ik een interessante reis afgelegd. We zijn begonnen met een business plan. We hebben veel inspirerende mensen gesproken, tegenslagen verwerkt en overwinningen gevierd. Nu is het bijna echt zo ver!

Op 4 juli 2014 opent STEK haar deuren op de Wibautstraat 95 in Amsterdam. Een Stekje is het begin van iets nieuws. Het is een symbool van onze liefde voor lekker, echt eten. Je kunt bij STEK iedere dag terecht voor ontbijt, lunch & borrel en voor private dinners.

We hopen je graag te ontvangen bij STEK!

2 comments:

Lisette said...

Wat gaaf! Superspannend om zo'n stap te maken. Wij hebben dat 7 jaar geleden gedaan door onze veilige banen op te zeggen en naar Frankrijk te vertrekken- ook met het idée om veel meer met onze lièfde voor lekker eten te kunnen doen - nog geen seconde spijt, Jullue concept klinkt goed - leuk ook dat jullie private dinners gaan doen.. Heel veel succès gewenst! Als we in NL zijn kom ik zeker een keertje ontbijten, lunchen en/of borrelen. Groetjes uit Frankrijk, Lisette

Composiet Aanrechtblad said...

Ziet er leuk uit, we gaan het zeker een keer uit proberen!