Nodig
voor 4 (kleine) toetjes:
·
150g witte chocolade
·
300ml volle Griekse yoghurt
·
1 limoen
·
Vanille stokje
·
3 blaadjes gelatine
·
200g rood fruit
·
Honing
Smelt de chocolade au bain-marie met de
yoghurt. Laat de gelatine even weken in
een bak met koud water. Rasp de schil van de limoen en voeg deze toe aan het
chocolade-yoghurt mengsel. Pers de limoen uit en doe ook het sap erbij. Voeg
tot slot het merg uit het vanille stokje toe. Los de gelatine op in het mengsel
en roer alles goed door.
Giet het mengsel in een maatbeker en vul
zorgvuldig 4 kleine glaasjes met het mengsel. Zet de glaasjes in de ijskast om de toetjes op te laten stijven. Was de vruchtje en laat ze goed uit lekken. Maak ze iets zoeter met 2
eetlepels honing. Als de puddingkjes stijf zijn, dit duurt een uurtje of
twee, maak je ze af met de vruchten.
1 comment:
Die ga ik zeker uitproberen. Lijkt me heerlijk
Post a Comment