·
Ciabatta
·
200g tuinbonen (vers of uit de vriezer)
·
1 bos verse munt
·
1 bos peterselie
·
100g Parmezaan
· Olijfolie
· Zout en peper
Begin met de tuinboontjes. Doe nu de tuinboontjes in een pan met kokend water en kook ze in 3 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel ze even af met koud water, zodat ze niet doorgaren. Nu begint het leukste werk: we gaan ze dubbel doppen. Haal de daadwerkelijke boontjes uit het hun groene velletje. Verzamel de boontjes in een kom.
Bak terwijl je de pesto
maakt, de ciabatta af zoals vermeld op de verpakking. Laat het brood alleen niet
te bruin worden. De toastjes moeten straks nog een keer afgebakken worden en ze
moeten niet te hard worden. Haal het brood uit de oven en laat het afkoelen.
Snijd het brood in sneedjes en leg ze weer terug op het ovenrek. Besprenkel de toastjes met olijfolie en bestrooi ze met zeezout en peper. Bak ze nog 5 minuten af in een oven van 200⁰c graden. Verdeel het tuinbonenmengsel over de toastjes. Rasp nog een beetje van de kaas over de bruschetta's.
1 comment:
Ik wil je hierbij graag laten weten dat ik je foodblog heb opgenomen in onze foodblog-feed verzameling: ChefinaBox.collected.info. Een realtime overzicht van alle artikelen van alle Nederlandse foodblogs plus een aantal van de leukste Engelstalige. Voor iedereen die net zo van Foodblogs houdt als wij!
Als je het een fijne pagina vindt zouden we het leuk vinden als je een linkje op je blog plaatst!
Groetjes en blijf bloggen!
Steven van Chef in a Box
Post a Comment