Thursday, March 1, 2012

Yoghurt ijs met frambozensaus & kletskoppenkruim

Nodig voor 4 personen:

• 600ml yoghurt ijs
• 500g frambozen (doosje uit de vriezer)
• Kletskoppen
• Honing

Haal het ijs 10 minuten voor je het gaat opdienen uit de vriezer. Doe de frambozen in een pannetje samen met 2 eetlepels honing. Laat de frambozen op een laag vuurtje ontdooien. Roer af en toe. De frambozen vallen snel uit elkaar en een sausje ontstaat. Als je het zoeter wil hebben, voeg je nog een beetje honing toe.

Verdeel het ijs over de bakjes. Verdeel de saus over het ijs. Maak kruimels van de kletskoppen. Sprenkel de kruimels over het ijs. Maak het af met een blaadje munt.

1 comment:

Lieke said...

Ik ben gek op eten en kwam langs je blog. Ik moet zeggen er staan heerlijke dingen op die ik zeker eens ga uit proberen.
Liefs Lieke
http://liekeslife81.blogspot.com/